Algemene Voorwaarden

Voorwaarden cursussen, workshops en activiteiten Ter Weel Actief

Cursussen, workshops en activiteiten worden gegeven door (geschoolde) vakbekwame (cursus)leiders

De inhoud van het aanbod wordt regelmatig geëvalueerd en zo nodig aangepast

Voor een cursus, workshop of activiteit wordt ingeschreven via de website van Ter Weel Actief (www.terweelactief.nl) en betaald via iDeal. Op de website www.terweelactief.nl staat aangegeven tot hoe lang u zich kunt aanmelden voor een cursus, workshop of activiteit.

Indien u beschikt over een Ter Weel Pas bestaat de mogelijkheid om voor korting in aanmerking te komen. Zie de algemene voorwaarden van de Ter Weel Pas, behorende bij Ter Weel Actief.

Tot 15 dagen voor startdatum van een cursus, workshop of activiteit kan kosteloos geannuleerd worden door de deelnemer. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Zorggroep Ter Weel behoudt zich het recht voor om een cursus, workshop of activiteit te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen. Wanneer hiervoor al is betaald, wordt het bedrag teruggestort.

Deelname aan de cursussen, workshops of activiteiten van Zorggroep Ter Weel is geheel voor eigen risico van de deelnemer en Zorggroep Ter Weel aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor materiële of immateriële (letsel) schade, verlies of diefstal van eigendommen van de deelnemers aan de cursussen en workshops.

Versie: 23 juni 2016